28,0,0,50,2
600,600,60,1,5000,1000,25,2000
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
Η εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Ν. Ξάνθης
Πόρτο Λάγος - Ξάνθη
zoom
Προστατευόμενο δάσος Δαδιάς στο Ν. Έβρου
Δάσος Δαδιάς - Έβρος
zoom
Γύπας στο δάσος Δαδιάς στο Ν. Έβρου
Δάσος Δαδιάς Γύπας - Έβρος
zoom
Το δέλτα του ποταμού Έβρου στο Ν. Έβρου
Δέλτα Έβρου
zoom
Βάθρα στο νησί της Σαμοθράκης
Βάθρα - Σαμοθράκη
zoom
Ο καταρράκτης του Λειβαδίτη στο Ν. Ξάνθης
Καταρράκτης Λειβαδίτη - Ξάνθη
zoom
Μαιανδρισμοί ποταμού Νέστου στο Ν. Ξάνθης
Ποταμός Νέστος - Ξάνθη
zoom
Παραλία Αλυκής στο νησί της Θάσου
Αλυκή - Θάσος
zoom
Καταρράκτες Αγ. Βαρβάρας στο Ν. Δράμας
Αγ. Βαρβάρα - Δράμα
zoom
Χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρό στο Ν. Δράμας
Φαλακρό - Δράμα
zoom
Πλατανόβρυση στο Ν. Δράμας
Πλατανόβρυση - Δράμα
zoom
Αρχαίο ιερό στο νησί της Σαμοθράκης
Ιερό - Σαμοθράκη
zoom
Βυζαντινή γέφυρα στο Ν. Ξάνθης
Βυζαντινή γέφυρα - Ξάνθη
zoom
Μνημείο αποστόλου Παύλου στο Ν. Καβάλας
Απόστολος Παύλος - Καβάλα
zoom
Αρχαίο θέατρο στο νησί της Θάσου
Αρχαίο θέατρο - Θάσος
zoom
Εσωτερικό από το σπήλαιο Αγγίτη στο Ν. Δράμας
Σπήλαιο Αγγίτη - Δράμα
zoom
Ο φάρος στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης
Φάρος - Αλεξανδρούπολη
zoom
Άποψη της Χώρας στο νησί της Σαμοθράκης
Χώρα - Σαμοθράκη
zoom
Άποψη κεντρικής πλατείας στην πόλη της Κομοτηνής
Κεντρική πλατεία - Ροδόπη
zoom
Άποψη της παλιάς πόλης της Ξάνθης
Παλιά πόλη - Ξάνθη
zoom
Άποψη από το λιμάνι στην πόλη της Καβάλας
Λιμάνι - Καβάλα
zoom
Αγ. Βαρβάρα στην πόλη της Δράμας
Αγ. Βαρβάρα - Δράμα
zoom
Αρχαίο θέατρο στη Μαρώνεια του Ν. Ροδόπης
Αρχαίο θέατρο - Ροδόπη
zoom
Γέφυρα ποταμού Κομψάτου στο Ν. Ροδόπης
Γέφυρα Κομψάτου - Ροδόπη
zoom
Αρχαίο θέατρο Φιλίππων στο Ν. Καβάλας
Θέατρο Φιλίππων - Καβάλα
zoom

Η «ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ» αποτελεί συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με τις Σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με στόχο τη Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση των πολιτών και τη διασύνδεση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με την κοινωνία. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω σειράς διαλέξεων από καθηγητές των Σχολών του Δ.Π.Θ. και του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ που δίδονται δωρεάν στους εγγεγραμμένους σε αυτό πολίτες.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε το πλήκτρο "Υποβολή Αίτησης".

Με την επιλογή του πλήκτρου "Υποβολή Αίτησης" δηλώνετε ότι λάβατε γνώση και αποδέχεστε πλήρως τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται στην Υπεύθυνη Δήλωση στο τέλος της σελίδας.

Δηλώνω ότι έλαβα γνώση και αποδέχομαι πλήρως τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μου στην ανωτέρω θεματική ενότητα, όπως αναφέρονται ακολούθως:

Όροι – Προϋποθέσεις - Διευκρινήσεις:

1. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών. Κριτήριο επιλογής αποτελεί η σειρά προτεραιότητας εγγραφής.

2. Έναρξη εγγραφών 28/11/2016, ώρα 12:00. Παράταση εγγραφών έως 13/12/2016, ώρα 15:00.

3. Η εγγραφή και η παρακολούθηση των διαλέξεων είναι δωρεάν.

4. Εγγραφές πραγματοποιούνται με τους εξής τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά, με συμπλήρωση της αίτησης που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας www.pamth.gov.gr και από τις ιστοσελίδες των Περιφερειακών Ενοτήτων,

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου www.peevrou.eu

Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης www.pexanthis.eu

Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας www.pekavalas.eu

Περιφερειακή Ενότητα Δράμας www.pedramas.eu

  • Αυτοπροσώπως, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09.00 - 15.00, στο Κτίριο Διοίκησης της κάθε Περιφερειακής Ενότητας, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Αλεξανδρούπολη, Δ/νση: Καραολή & Δημητρίου 40, 5ος όροφος, τηλ. 2551350405 βλέπε χάρτη εδώ...

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, Κομοτηνή, Δ/νση: Δημοκρατίας 1, 1ος όροφος, τηλ. 2531350130 βλέπε χάρτη εδώ...

Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, Δ/νση: Διοικητήριο, 2ος όροφος, τηλ. 2541350113 βλέπε χάρτη εδώ...

Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, Δ/νση: Διοικητήριο, 3ος όροφος, τηλ. 2521351582 - 2521351583 βλέπε χάρτη εδώ...

Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 20, 2ος όροφος, τηλ. 2510291275 - 2510291265 βλέπε χάρτη εδώ...

5. Για την περίπτωση ηλεκτρονικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος – εγγραφής, υποβάλλεται υποχρεωτικά και φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, στο κτίριο Διοίκησης της αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας μέχρι 13/12/2016 ή αποστέλλεται με e-mail σε μία από την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση της Π.Ε. της οποίας ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τη θεματική ενότητα:

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου (Αλεξανδρούπολη και Ν. Ορεστιάδα): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης (Κομοτηνή): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης (Ξάνθη): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας (Καβάλα): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περιφερειακή Ενότητα Δράμας (Δράμα): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν κατατεθεί το φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας, εκλείπει οριστικά το δικαίωμα της παρακολούθησης και καλείται ο/η πρώτος/η επιλαχών/ούσα για την παρακολούθηση των διαλέξεων.

6. Σε κάθε μία από τις θεματικές ενότητες «ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ», «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ», «ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ», θα εγγραφούν μέχρι 100 άτομα. Σε κάθε μία από τις θεματικές ενότητες «Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ», «ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ», «ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ», «ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» θα εγγραφούν μέχρι 70 άτομα. Επιπλέον θα εγγραφούν, ως επιλαχόντες, μέχρι 20 άτομα σε κάθε μία θεματική ενότητα.

7. Οι διαλέξεις είναι 14 συνολικά για κάθε μία θεματική ενότητα, για την περίοδο 2016-2017. Διάρκεια διαλέξεων: Έναρξη: 7/12/2016 – Λήξη: 5/4/2017

8. Σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις από Καθηγητές και Ειδικούς Επιστήμονες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις εξής θεματικές ενότητες:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

Αλεξανδρούπολη

  • «ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ» Χώρος διαλέξεων: ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ», (2ος όροφος), Δ/νση: Βασ. Αλεξάνδρου & Ψαρών, Αλεξανδρούπολη, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 – 21.00. βλέπε χάρτη εδώ...

Ν. Ορεστιάδα:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Κομοτηνή:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ

Ξάνθη:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Καβάλα:

  • «ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» Χώρος διαλέξεων: Αίθουσα «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΤΗΣ» ισόγειο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 20, Καβάλα, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 – 19.00.
  • «ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» Χώρος διαλέξεων: Αίθουσα «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΤΗΣ» ισόγειο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 20, Καβάλα, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 – 21.00. βλέπε χάρτη εδώ...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δράμα:

9. Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές και πληροφορίες, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και στις ιστοσελίδες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

10. Βεβαίωση παρακολούθησης χορηγείται μόνο εφόσον ο/η συμμετέχων/-ουσα έχει παρουσία στο 60% τουλάχιστον των διαλέξεων της θεματικής ενότητας που έχει επιλέξει (9 παρουσίες για την περίοδο 2016-2017).

11. Το περιεχόμενο των διαλέξεων καθορίζεται αποκλειστικά από τους ομιλητές.

12. Η είσοδος στις διαλέξεις θα γίνεται μόνο με την επίδειξη στη γραμματεία της ειδικής κάρτας εισόδου «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ», που θα παραλάβει στην πρώτη διάλεξη ο κάθε πολίτης. Ακολούθως θα υπογράφεται το ειδικό έντυπο παρουσιών και μόνο μέχρι την έναρξη της διάλεξης. Η προσέλευση θα γίνεται το αργότερο έως την έναρξη της διάλεξης, ενώ η αποχώρηση δε θα γίνεται πριν την ολοκλήρωση της διάλεξης.

13. Απαγορεύεται η ηχογράφηση, μαγνητοσκόπηση ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο καταγραφή των διαλέξεων, χωρίς τη γραπτή σύμφωνη γνώμη του φορέα υλοποίησης του προγράμματος.

14. Για τυχόν προτάσεις, θα υπάρχει ειδικό έντυπο με τον τίτλο «Προτάσεις – Επισημάνσεις», το οποίο θα διατίθεται στη γραμματεία στο χώρο των διαλέξεων και θα δίνεται επίσης στη γραμματεία της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ».

15. Στο τέλος των διαλέξεων θα υπάρξει αξιολόγηση του προγράμματος.

16. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τις ανάγκες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και διασφαλίζονται από τις διατάξεις των νόμων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν στη χώρα μας.

Ταχ. Διεύθυνση : Κακουλίδου 1, 69100
Τηλ. Γραφείο Περιφερειάρχη: 2531352101

Σας αρέσει η σελίδα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης;

Πάρα πολύ - 31.7%
Πολύ - 22.1%
Λίγο - 16.3%
Καθόλου - 29.8%

Σύνολο ψήφων: 104
The voting for this poll has ended on: Δεκεμβρίου 31, 2014